HANDLEDARKURS OCH INTRODUKTIONSKURS FÖR HANDLEDARE I HELSINGBORG

Introduktionskurs för Handledare och elev 

Handledarkurs/handledarutbildning i Helsingborg & Höganäs

 Nästa handledarkurs: lördag 17 februari,

kl. 10.00-13.15! OBS! Endast 1 plats kvar…

Plats:  vårt kontor på Magnus Erikssons g. 10

Ring för anmälan:  0700-712 612

Pris:  500 kr / person

Nästa kursdatum: lördag  23 mars, kl. 10.00-13.15

 

 

– Välkomna på Handledarkurs i Helsingborg på Olympia Trafikskola – under kursen  fokuserar vi på  handfasta råd och konkreta tips så att ni får en effektiv träning på hemmaplan!

Är det dags att börja övningsköra privat? Då kan det vara dags att boka in sig på vår introduktionskurs för handledare i Helsingborg, även kallad handledarkurs. Om ni vill övningsköra privat måste du själv och din handledare gå en introduktionskurs för handledare innan ni kan ansöka om handledarintyg.

OBS! – en handledarkurs är giltig i 5 år och du behöver inte göra om handledarkursen om du ska börja öva med en ny elev eller ny handledare. Då räcker det att den nye eleven eller handledaren går kursen – och att handledaren därefter gör en ny ansökan till Transportstyrelsen angående den nya eleven.

Krav för att få bli Handledare:

Handledaren måste ha fyllt 24 år och ha haft körkort för aktuell körkortsbehörighet under minst fem av de senaste tio åren. Om körkortet har varit återkallat under de senaste tre åren finns det risk för att handledaren inte blir godkänd.

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Telefonnummer (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande